Francesca stapt over op inductie

Stoppen met aardgas betekent ook op dat we op andere manieren gaan koken. Inductie is de meest energiezuinige optie en heeft ook veel voordelen ten opzichte van gas. Maar hoe werkt koken op inductie precies? En waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuw fornuis en nieuwe pannen? 

Foodblogger Francesca Kookt heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de overstap van koken op gas naar inductie. In verschillende afleveringen praat ze over haar ondervindingen. In dit tweede deel schuift ook het HIER klimaatbureau aan om het doel van de overstap van gas naar inductie toe te lichten.

Van gas naar elektrisch koken deel 1:

Van gas naar elektrisch koken deel 2:

Van gas naar elektrisch koken deel 3:

Ga voor meer verhalen en recepten naar de website van Francesca kookt!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en tips over aardgasvrij wonen?
Lees hier onze nieuwsberichten of schrijf je in voor de HIER verwarmt nieuwsbrief!

Schrijf je in

Partners

  • NUON
  • Feenstra
  • Ennatuurlijk
  • Pluimers
  • Tonzon
  • Eneco
  • HIER opgewekt
  • PUUR Klimaat Comfort
  • HVC
  • Stichting DOEN